MENY

Eik


Oppdag den smarte løsningen for HMS, internkontroll og beredskap med Eik! Vår brukervennlige IT-løsning er utviklet med nyeste teknologi. Kvalitetssystemet fungerer sømløst på både PC og mobil. Den tilbyr et bredt spekter av verktøy som sikrer trygghet og effektivitet på arbeidsplassen.

Med Eik kan du dra nytte av ferdige maler, massevis av ressurser, enkel avviksregistrering, risikovurderinger og kommunikasjon på tvers av organisasjonen. Individuell innlogging og rettighetssystem sikrer at hver bruker kun får tilgang til relevant informasjon. Årshjulet gir god planlegging og gjør internkontrollen til ren plankekjøring. Årshjulet kan også benyttes til en rekke andre ting. Planlegg alt fra regnskap til markedsføring!

Vårt oversiktlige dashbord gir ledere og eiere verdifull innsikt gjennom informative statistikker. Identifiser trender, mål effekten av tiltak og ta velinformerte beslutninger. Tilsynsmyndigheter får også egen innlogging for enklere arbeid.

I tillegg til alt dette tilbyr Eik en dedikert beredskapsmodul. Få tilgang til ressurser og oppdater kartet i sanntid for å håndtere kritiske situasjoner effektivt.

Oppnå en forbedret HMS, internkontroll og beredskap med Eik. Skap en tryggere arbeidsplass og forbedre samarbeidet i din virksomhet. Kontakt oss, så viser vi deg hvordan Eik ville blitt for akkurat dere!


Ring: 55 53 02 30


For påmelding eller informasjon, kontakt: Eik via epost: post@eik.no

Ekstern: www.eik.no
Lat att